Thor Byg er et byggefirma beliggende i Outrup.

Thor Byg vil ikke være større end vi kan overskue vores igangværende arbejder, hvilket skulle bevirke, at vores kunder altid kan komme i kontakt med os og få klar besked. Vi arbejder gerne indenfor en overskuelig radius, således vi kan benytte de gode samarbejdspartnere, som vi har gode erfaringer med.

Thor Byg udfører total-, hoved- og underentrepriser indenfor landbrugs-, erhvervsbyggeri og privat byggeri. Vores egne medarbejdere indenfor tømrerfaget udfører arbejdet i godt samarbejde med vores faste samarbejdspartnere på de andre fagområder.

Vi styrer byggeriet fra første spadestik. Kom bare med dine ideer og vi vil vejlede således dine mål blive realiseret på den mest hensigtsmæssige måde. Thor Byg kan i samarbejde med vores arkitekt tegne dit projekt. Selvfølgelig vejleder vi også om valg af materiale, som passer bedst til dit projekt.

Hos Thor Byg mener vi at et ord er et ord og vi bygger på gensidig tillid og ønsker tæt kontakt.

Vi kan se det giver resultat, da vores kunder kommer igen.

Vi synes Thor Byg har de bedste medarbejdere med stor ekspertise og vi passer på dem, så godt det er muligt. De arbejder godt sammen og arbejdsklimaet er i top.

Indstillingen i Thor Byg er også, at der skal uddannes nye medarbejdere hele tiden og derfor har vi som regel en lærling ansat. Sådan sikrer vi os, at vores håndværk fortsat vil eksistere.

Thor Byg har i dets levetid fået både spændende og krævende byggeopgaver. Derfor er vi godt rustede til dine udfordringer indenfor opførelse af individuelle parcelhuse, renoveringsopgaver, landbrugs- og erhvervsbyggerier.
gave fra kunde